Asahi Health®

Asahi on helppoa terveysliikuntaa keholle sekä mielelle. Lempeä liike, rauhallinen hengitys ja mielen keskittyminen ovat Asahin ydin. Rentouta kehoa, notkista niveliä ja korvaa stressi mielen vakaudella.

Asahin liikesarjat on suunniteltu niin, että koko keho saa niiden avulla avaavan ja venyttävän harjoituksen. Liikkeet on suunniteltu niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia. Säännöllinen Asahi-harjoittelu mm. parantaa nivelten liikkuvuutta, kehittää tasapainoa sekä hoitaa ja ehkäisee niska-hartiaseudun sekä selän vaivoja.

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahia voidaan harjoittaa pihapiirissä, luontoympäristössä tai sisätiloissa. Asahi sopii myös yhdistettäväksi rauhalliseen kävelyretkeen tai mindfulness-harjoitteisiin.

Asahi soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille - iäkkäämmille terveysliikunnaksi (toteutettavissa myös tuoliversiona), urheilijoille palautumisharjoitteeksi sekä työpaikoille vetreyttäväksi taukoliikunnaksi.

Toteutamme Asahia kaikille avoimina tunteina, tilausryhmille sekä yksityistunteina - myös etäohjattuna!

Asahi-tilausryhmät yrityksille ja yhteisöille

* Hämeenlinna ja lähialueet sekä etäohjattuna ympäri Suomen

Tilaa Asahi-tunti työpaikan taukojumpaksi, virkistyspäivälle tai yhdistyksen tapahtumaan. Sopii kertaluontoiseen tutustumiseen tai säännölliseksi viikkotunniksi. Toteutamme Asahin työpaikallanne, sisällä tai ulkona, myös etäohjattuna ympäri Suomen!

Koko kehoa liikuttava harjoitus virtaavan liikkeen ja rauhallisen hengityksen tahdissa. Tunti toteutetaan kokonaan seisten. Sovittaessa tunnin päätteeksi mahdollisuus 10 - 15 minuutin loppurentoutukseen. Varustaudu rennolla vaatetuksella, et tarvitse jumppakenkiä.
  • Kesto: 30 - 60 minuuttia
  • Paikka: työ- tai kokouspaikalla, luontoympäristössä tai etäohjattuna
  • Hinta: alkaen 150 € + alv

Asahi-terveysliikunnan yksityistunnit

* Hauho ja lähialueet sekä etäohjattuna ympäri Suomen

Tilaa Asahi-yksityistunti itsellesi, läheisellesi tai kaveriporukalle. Kokeile kerran tai varaa vakioviikkotunti!

Koko kehoa liikuttava harjoitus virtaavan liikkeen ja rauhallisen hengityksen tahdissa. Tunti toteutetaan kokonaan seisten. Tunnin päätteeksi 10 - 15 minuutin loppurentoutus. Varustaudu rennolla vaatetuksella, et tarvitse jumppakenkiä.

Maksu paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Myös Smartum-, ePassi- sekä Edenred -verkko- ja mobiilimaksut onnistuvat.

  • Kesto: 60 minuuttia
  • Paikka: kotonasi Hauhon alueella (max. 10 km keskustasta), Uisko Gymin tiloissa tai etäohjattuna
  • Ryhmäkoko: 1 - 4 henkilöä - kysy ohjauksia myös isommille tilausryhmille!
  • Hinta: 50 €/kerta/ryhmä. Uisko Gymillä pidettävistä tunneista muilta kuin kk-korttilaisilta peritään lisäksi salin kertamaksu 5 €/hlö.