Asahi Health®

Asahi on helppoa terveysliikuntaa keholle sekä mielelle. Lempeä liike, rauhallinen hengitys ja mielen keskittyminen ovat Asahin ydin. Rentouta kehoa, notkista niveliä ja korvaa stressi mielen vakaudella.

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Säännöllinen Asahi-harjoittelu mm. parantaa nivelten liikkuvuutta, kehittää tasapainoa sekä hoitaa ja ehkäisee niska-hartiaseudun sekä selän vaivoja.

Asahin liikesarjat on suunniteltu niin, että koko keho saa niiden avulla avaavan ja venyttävän harjoituksen. Liikkeet on suunniteltu niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia.

Asahi soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille - iäkkäämmille terveysliikunnaksi (toteutettavissa myös tuoliversiona), urheilijoille palautumisharjoitteeksi sekä työpaikoille vetreyttäväksi taukoliikunnaksi. Asahia voidaan harjoittaa pihapiirissä, luontoympäristössä tai sisätiloissa. Palveluissamme asahia voidaan yhdistää myös rauhalliseen kävelyretkeen tai mindfulness-harjoitteisiin.

Asahi-taukojumppa sopii esim. työpaikan säännölliseksi vetreyttäväksi liikuntatuokioksi. Kesto sovittavissa, esim. 15 - 30 minuuttia/ryhmä/kerta.

Asahi-tunti sopii lajiin tutustumiseen sekä säännölliseksi viikkotunniksi. Asahi-tunneilta saat inspiroivia ideoita liikkeistä, jotka sopivat kehosi jokapäiväiseksi kaveriksi omassa arjessasi. Tunteihin on mahdollista yhdistää myös mindfulness-harjoitteita. Kesto sovittavissa, esim. 30 - 60 minuuttia/kerta.

Asahi-retki sopii esimerkiksi osaksi työpaikan virkistys- tai työhyvinvointipäiviä. Leppoisan luontokävelyn aikana tutustumme Asahi-liikesarjoihin. Retkiin on mahdollista yhdistää myös metsämindfulness-harjoitteita. Kesto sovittavissa, esim. 1,5 - 2 h.

Toteutamme Asahia tilausryhmille sekä kaikille avoimina tunteina, jotka on esitelty alempana tällä sivulla. Myös yksityistunteja saatavilla!

Asahi-tunnit Ilorannassa, Hauho

* 20.10.2020 - 10.11.2020, tiistai-iltaisin klo 19 - 20

Tule tutustumaan Asahin maailmaan kaikille avoimille Asahi-tunneille! Varustaudu rennolla vaatetuksella, et tarvitse jumppakenkiä. Tunnin päätteeksi teemme loppurentoutuksen, jota varten voit halutessasi ottaa mukaan oman jumppamaton.

Tunneille mahtuu enintään 8 osallistujaa, joten ilmoittaudu alla! Tunteja on mahdollista jatkaa joulukuulle sekä kevätkaudella osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Maksu paikan päällä käteisellä, MobilePayllä tai yleisimmillä maksukorteilla. Myös Smartum- ja Edenred-setelit / verkkomaksu käyvät.

  • Aika: tiistaisin klo 19 - 20
  • Paikka: Iloranta, Rukkoilantie 129, Hauho
  • Ryhmäkoko: enintään 8 henkilöä
  • Hinta: 10 €/kerta tai 4 kertaa 35 €