Asahi Health®

Asahi on helppoa terveysliikuntaa keholle sekä mielelle. Lempeä liike ja rauhallinen hengitys ovat Asahin ydin. Niiden avulla rentoutat kehoa, notkistat niveliä ja korvaat stressin mielen vakaudella.

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi–terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten yleiset terveysongelmat kuten niskan ja hartiaseudun vaivat, selkävaivat, kaatumisista aiheutuvat vammat, ikääntymisen aiheuttama liikunta- ja toimintakyvyn väheneminen, stressin aiheuttamat psykosomaattiset ongelmat ja masennus.

Asahin liikesarjat on suunniteltu niin, että koko keho saa niiden avulla avaavan ja venyttävän harjoituksen. Liikkeet on suunniteltu niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia.

Asahi soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille - iäkkäämmille terveysliikunnaksi, urheilijoille palautumisharjoitteeksi sekä työpaikoille vetreyttäväksi taukoliikunnaksi. Asahia voidaan harjoittaa pihapiirissä, luontoympäristössä tai sisätiloissa. Palveluissamme asahia voidaan yhdistää myös rauhalliseen kävelyretkeen tai mindfulness-harjoitteisiin.

Asahi-taukojumppa sopii esim. työpaikan säännölliseksi vetreyttäväksi liikuntatuokioksi. Kesto sovittavissa, esim. 10 - 15 minuuttia/ryhmä/kerta.

Asahi-tunti sopii lajiin tutustumiseen sekä säännölliseksi viikkotunniksi. Asahi-tunneilta saat inspiroivia ideoita liikkeistä, jotka sopivat kehosi jokapäiväiseksi kaveriksi omassa arjessasi. Tunteihin on mahdollista yhdistää myös mindfulness-harjoitteita. Kesto sovittavissa, esim. 30 - 60 minuuttia/kerta.

Asahi-retki sopii esimerkiksi osaksi työpaikan virkistys- tai työhyvinvointipäiviä. Leppoisan luontokävelyn aikana tutustumme Asahi-liikesarjoihin. Retkiin on mahdollista yhdistää myös metsämindfulness-harjoitteita. Kesto sovittavissa, esim. 1,5 - 2 h.

Toteutamme Asahia tilausryhmille sekä kaikille avoimina tunteina, jotka on esitelty alempana tällä sivulla.

Ranta-Asahi, Nurmijärvi

Kesäkuussa 2019
* maanantaisin klo 7:30
* keskiviikkoisin klo 19:30

Tule virkistymään ja rentoutumaan kesäisille Asahi-tunneille järvimaisemiin! Varustaudu sään mukaisella vaatetuksella. Ota mukaan oma juomapullo.
  • Kesto: noin 45 min
  • Paikka: Sääksjärven ranta, Nurmijärvi
  • Ryhmäkoko: 4 - 20 hlö
  • Ohjauskieli: suomi
  • Hinta: 15 €/hlö/kerta (sis. alv)

Maksutavat: lasku, käteinen, yleisimmät maksukortit, Smartum ja Edenred.