Asahi Health®

Asahi on helppoa terveysliikuntaa keholle sekä mielelle. Lempeä liike, rauhallinen hengitys ja mielen keskittyminen ovat Asahin ydin. Rentouta kehoa, notkista niveliä ja korvaa stressi mielen vakaudella.

Asahin liikesarjat on suunniteltu niin, että koko keho saa niiden avulla avaavan ja venyttävän harjoituksen. Liikkeet on suunniteltu niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia. Säännöllinen Asahi-harjoittelu mm. parantaa nivelten liikkuvuutta, kehittää tasapainoa sekä hoitaa ja ehkäisee niska-hartiaseudun sekä selän vaivoja.

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahia voidaan harjoittaa pihapiirissä, luontoympäristössä tai sisätiloissa. Asahi sopii myös yhdistettäväksi rauhalliseen kävelyretkeen tai mindfulness-harjoitteisiin.

Asahi soveltuu kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille - iäkkäämmille terveysliikunnaksi (toteutettavissa myös tuoliversiona), urheilijoille palautumisharjoitteeksi sekä työpaikoille vetreyttäväksi taukoliikunnaksi.

Toteutamme Asahia kaikille avoimina tunteina, tilausryhmille sekä yksityistunteina!

Asahi-tilausryhmät yrityksille ja yhteisöille

Asahi-tunti sopii lajiin tutustumiseen sekä säännölliseksi viikkotunniksi, myös kotiin tai työpaikalle, sisällä tai ulkona luontoympäristössä. Asahi-tunneilta saat inspiroivia ideoita liikkeistä, jotka sopivat kehosi jokapäiväiseksi kaveriksi omassa arjessasi. Tunteihin on mahdollista yhdistää myös mindfulness-harjoitteita. Kesto sovittavissa, esim. 30 - 60 minuuttia/kerta.

Asahi-retki sopii esimerkiksi osaksi työpaikan virkistys- tai työhyvinvointipäiviä. Leppoisan luontokävelyn aikana kuuntelemme kehoa ja tutustumme Asahi-liikesarjoihin. Kesto sovittavissa, esim. 1,5 - 2 h.

Asahi-yksityistunnit, Hauho

* Tilaa kotiin tai Uisko Gymille - myös etäohjausmahdollisuus!

Nyt voit tilata Asahi-yksityistunnin itsellesi, läheiselle tai kaveriporukalle. Kokeile kerran tai varaa vakioviikkotunti vaikka koko kevätkaudeksi! Varustaudu rennolla vaatetuksella, et tarvitse jumppakenkiä. Tunnin päätteeksi 10 - 15 minuutin loppurentoutus.

Maksu paikan päällä käteisellä, Mobilepayllä tai yleisimmillä maksukorteilla. Myös Smartum-, ePassi- sekä Edenred -verkko- ja mobiilimaksut onnistuvat.

Uisko Gymin tiloissa pidettävistä yksityistunneista Uisko Gymin kuukausikortilla 5 €/hlö alennus 31.3.2021 saakka!

  • Kesto: 60 minuuttia
  • Paikka: kotonasi Hauhon alueella (max. 10 km keskustasta), Uisko Gymin tiloissa tai etänä videoyhteyden välityksellä
  • Ryhmäkoko: 1 - 4 henkilöä - kysy ohjauksia myös isommille tilausryhmille!
  • Hinta: yhdelle 50 €, kahdelle 30 €/hlö, kolmelle 25 €/hlö, neljälle 20 €/hlö.