Tulevat Metsämieli-täydennyskoulutukset

Metsämieli-vetäjille ja -ohjaajille tarkoitetuista täydennyskoulutuksista nappaat uusia eväitä Metsämieli-reppuusi! Tule mukaan kehittämään osaamistasi ja verkostoitumaan!

Vastaanotamme Metsämieli-kouluttajaverkostossa myös vetäjien ja ohjaajien toiveita uusista täydennyskoulutuspäivien teemoista. Olethan yhteydessä ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella Metsämieli-osaamisesi kehittymistä.

Henkilökohtainen tuotteistuksen sparraus

Henkilökohtainen Metsämieli-tuotteistuksen sparraus Metsämieli-vetäjille ja -ohjaajille, vahvistamaan ja edistämään oman näköisten Metsämieli-palveluiden tarjontaa ja toteutusta.

Etäyhteydellä toteutetussa henkilökohtaisessa tuotteistuksen sparrauksessa edistät Metsämieli-kouluttajan tuella oman näköisesi Metsämielen toteutusta. Tarpeesi mukaan voimme mm. kartoittaa ja tehdä näkyväksi vahvuuksia, täsmentää palvelun hyötyjä kohderyhmälle, koota teemoitettuja harjoitekokonaisuuksia tai selkeyttää hinnoitteluun ja myyntiin liittyviä tekijöitä.

  • Kesto: 1,5 tuntia, toteutus etäyhteydellä
  • Hinta: 90 € (sis. alv)

27.11.2021 Harjoitteet haltuun, Hämeenlinna

Herättele uteliaisuutta ja uusiutumista Metsämieli-harjoitteidesi valikoimaan! Useimmille ohjauksiin valikoituu säännöllisesti omat, turvalliset suosikkiharjoitteet. Kynnys ottaa joukkoon uusia, haastavilta tuntuvia harjoitteita voi olla suuri. Kasvata Metsämielistä eväsreppuasi ohjatusti, itse kokien ja keskustellen sekä kokemuksia vaihtaen. Kouluttaja kokoaa päivän sisällön osallistujien tarpeiden mukaan, jotta voit ottaa harjoitteet haltuun omia ohjauksiasi varten.

Koulutuspäivän lounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvit/tee yhteensä 22 €/hlö veloitetaan kaikilta osallistujilta kurssimaksun lisäksi.
  • Aika: la 27.11.2021 klo 10 - 17
  • Paikka: Vähäjärven lomakoti, Muntsilantie 19, Hauho (Hämeenlinna)
  • Ryhmäkoko: 8 - 15 henkilöä
  • Hinta: 130 €/hlö (sis. alv)