Metsämieli-tuotteistuspalvelut

Metsämieli-hyvinvointimenetelmään liittyvät tuotteistuspalvelut ja henkilöstönne koulutus niiden ohjaamiseen löytyvät nyt yhdestä osoitteesta!

Metsämieli-menetelmästä kokoat ainekset niin omiin luonnon hyvinvointivaikutuksia avaaviin tuote- ja palvelukokonaisuuksiin kuin osana muita luonto- tai liikuntapalveluita. Metsämielellä rikastutat niin ratsastus-, melonta-, lintu- kuin villiyrttiretkiä. Metsämieli soveltuu toteutettavaksi mm. matkailutuotteena, ohjelmapalveluna, kotieläintilojen ja hevostallien omaleimaisena palveluna, osana sosiaali- ja terveyspalvelua, varhaiskasvatusta, vanhuspalveluita tai tavoitteellista Green Care -toimintaa. Metsämieli mukautuu kaikille kohderyhmille vauvasta vaariin!

Tilaa yrityksellesi asiantuntevaa apua metsämielisten tuotteiden ja palvelupakettien suunnitteluun ja toteutukseen. Palveluiden ohjaukseen yritykselläsi voi olla jo koulutetut Metsämieli-vetäjät tai heidät voidaan kouluttaa osana tuotteistuspalvelua. Vuosittain järjestämme myös Metsämieli-vetäjille ja -ohjaajille tarkoitettuja avoimia tuotteistustyöpajapäiviä.

Luontomentori® Elina on paitsi Metsämieli-kouluttaja, myös luontomatkailun ohjelmapalveluiden ammattilainen, Green Care -yrittäjä (luontolähtöiset sekä eläinavusteiset palvelut) sekä ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina myös mielen hyvinvoinnin asiantuntija.

Luonnon aika on nyt! Hyödynnä tunnettua ja luotettua Metsämieli-menetelmää osana yrityksesi luonto-, matkailu-, liikunta-, terveys- tai ohjelmapalveluita!

Esimerkkejä tuotteistuspalvelusta

Henkilökohtainen tuotteistuksen sparraus

Henkilökohtainen Metsämieli-tuotteistuksen sparraus Metsämieli-vetäjälle tai -ohjaajalle, vahvistamaan ja edistämään oman näköisten Metsämieli-palveluiden tarjontaa ja toteutusta.

Etäyhteydellä toteutetussa henkilökohtaisessa tuotteistuksen sparrauksessa edistät Metsämieli-kouluttajan tuella oman näköisesi Metsämielen toteutusta.

  • Kesto: 1,5 h
  • Esimerkkisisältö: tarpeesi mukaan, esim. vahvuuksien kartoitus ja näkyväksi tekeminen, teemoitettujen harjoitekokonaisuuksien kokoaminen, hinnoitteluun ja myyntiin liittyvien tekijöiden selkeyttäminen, palvelun hyötyjen täsmentäminen kohderyhmälle
  • Hinta: 90 € (sis. alv)

Tuotteistus-työpaja

Yritykselle, jossa palveluiden ohjaajat ovat jo vähintään Metsämieli-vetäjäkurssin käyneitä, voidaan toteuttaa työpaja yrityksen ja luonnon vahvuuksia hyödyntävien omaleimaisten Metsämieli-palveluiden luomiseksi. Tuotteistuspalvelun sisältö ja kesto suunnitellaan yksilöllisesti yrityksen tarpeiden mukaan. Metsämieli-vetäjien kouluttaminen yrityksenne tarpeisiin on mahdollista toteuttaa osana tuotteistuspalvelua.

  • Kesto: 4 tuntia tai toiveiden mukaan
  • Esimerkkisisältö: yrityksen ja sen toimintaympäristön vahvuuksien kartoittaminen ja näkyväksi tekeminen, konkreettiset harjoitteet ja niiden soveltaminen, hinnoittelu, tuotekuvaus, käytännön jatkosuunnitelma palvelun tuotantoon saattamiseksi
  • Hinta: alkaen 240 € + alv