Mielenterveyden ensiapu® 1

Mielenterveys elämäntaitona -koulutus antaa monipuolista tietoa ja eväitä omasta sekä läheisten mielen hyvinvoinnista huolehtimiseen arjen keskellä.

Mitä mielenterveys on?

Mielenterveys on hyvinvoinnin tila, jossa ihminen pystyy näkemään omat kykynsä, selviytymään elämään kuuluvissa haasteissa sekä työskentelemään ja ottamaan osaa yhteisönsä toimintaan. (WHO 2013)

Hyvä mielenterveys on osa kokonaisterveyttä, josta kannattaa pitää huolta. Se lisää hyvinvointiamme ja auttaa meitä selviytymään elämän eteemme asettamista haasteista.

Järjestän voimavarakeskeisiä Mielenterveyden ensiapu® 1 -koulutuksia erityisesti työikäisille, työyhteisöille sekä yrityksille. Se on loistava ajatusten ja oivallusten herättäjä eri kokoisten työyhteisöjen jäsenille. Koulutus sisältää 14 oppituntia seuraavista pääaiheista:

 • Mitä hyvä mielenterveys on
 • Tunnetaidot
 • Elämän monet kriisit
 • Ihmissuhteet ja vuorovaikutus
 • Arjen taidot

Mielenterveyden ensiapu® 1 -koulutuksen on koonnut ja sitä hallinnoi Suomen Mielenterveysseura. Koulutuksia ohjaa Suomen Mielenterveysseuran kouluttama ja valtuuttama ohjaaja. Lataa koulutusesite.

Syksyn arkikurssit Nurmijärvellä (Kiljava)

* 25.9.2018 - 26.9.2018 - ilmoittautuminen on päättynyt
* 28.11.2018 - 29.11.2018 - ilmoittaudu viimeistään 11.11.2018

Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa. Koulutus toteutetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään 12.

 • Kesto: molempina koulutuspäivinä klo 9 - 16, yöpymismahdollisuus
 • Paikka: Kokouskeskus Kiljavanranta, Kotorannantie 49, Kiljava (Nurmijärvi)
 • Hinta: 124 €/hlö (sis. alv)

Koulutuksen hintaan sisältyy Mielenterveys elämäntaitona -kirja sekä aamukahvit molempina koulutuspäivinä. Omakustanteinen lounas (13,50 €) on mahdollista nauttia kokouskeskuksen ruokalassa. Yöpymismahdollisuus osallistujille Kiljavanrannassa 35 € / hlö 2 hengen huoneessa, 55 €/hlö 1 hengen huoneessa. Yöpymishinnat sisältävät aamiaisen. Yöpyjille tarjolla myös rentouttava iltaretki lähiluontoon, lisätietoa myöhemmin!

Toivottu viikonloppukurssi Nurmijärvellä (Rajamäki)

* 10.11.2018 - 11.11.2018 - ilmoittaudu viimeistään 25.10.2018

Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa. Koulutus toteutetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään 15.

 • Kesto: molempina koulutuspäivinä klo 9 - 16, ei yöpymismahdollisuutta
 • Paikka: Sääksin leirikeskus - Hyvinkään SRK, Sääksjärventie 146, Rajamäki (Nurmijärvi)
 • Hinta: 124 €/hlö (sis. alv)

Koulutuksen hintaan sisältyy Mielenterveys elämäntaitona -kirja sekä aamukahvit molempina koulutuspäivinä. Omakustanteinen lounas (12,20 €) on mahdollista ostaa leirikeskuksen keittiöstä.

Kaikille avointen koulutusten lisäksi järjestän omia koulutusryhmiä yrityksille ja työyhteisöille. Yritysten omissa tiloissa järjestetyn koulutuksen hinta alk. 100 €/hlö (sis. alv). Kysy lisää!