Metsämieli-ratsastus

Vietä kiireetön hetki luonnon,
mielen ja hevosten parissa,
rentoutuen ja voimavaroja vahvistaen.
Nauti, oivalla ja inspiroidu!

Metsämieli-teemaisissa ratsastuksissa laskeudumme läsnäoloon ohjatuin harjoittein, yhdessä hevosystävän kanssa. Keskitymme hevosen kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen rauhassa ennen ratsaille nousua.

Rauhallisen ratsastuksen aikana aistimme ympäröivää luontoa hevosen askelten tahdissa. Ratsastuksen aikana herättelemme Metsämieli-harjoitteiden avulla myös oman mielen myönteistä virettä.

Metsämieli-ratsastus on todellinen irtiotto arjesta, olit sitten kokenut konkari tai uudempi hevosharrastaja.

Asiakas kertoo:

"Ihana kokemus, luonto ja hevonen, rauha ja tasapaino, keskittyminen tähän hetkeen. Iloinen ja rauhoittava ohjaus. Suosittelen!"

"Elina herätteli harjoitteilla kaikki aistit, johdatteli olemaan läsnä ja pysähtymään hektisen arjen keskellä. Mikä sen ihanampaa kun rentoutua luonnossa ihanien issikoiden seurassa. Saavutin ihanan zen-tilan ja hevosetkin tuntuivat nauttivan kiireettömästä ajasta. Lämpimät suositukseni!"

Metsämieli-maasto islanninhevosilla, Vihti

* su 10.5.2020 klo 10
* tilattavissa omalle 3 - 5 hlö ryhmällesi

Metsämieli-maasto alkaa kiireettömällä ja tietoisella laskeutumisella hetkeen hevosen kanssa hoitotuokion aikana. Teemme luonnon ja hevosten inspiroimia, Metsämieli-menetelmään perustuvia läsnäolo- ja tunnetaitoharjoitteita sekä pihattotallissa että maastossa. Maastolenkki edetään rauhallisesti käynnissä sekä töltäten. Koulutettu Metsämieli-ohjaaja on mukana ratsastaen. Maaston jälkeen jaamme vielä yhteisen hetken kuuman juoman ja leivonnaisen äärellä.

Osallistujilta edellytetään perustaitoja hevosen käsittelyyn ja ratsastukseen. Maasto järjestetään Luonnon lähetin ja Kotitalli Hersirin yhteistyönä.

  • Ryhmäkoko: 3 - 5 henkilöä
  • Kokonaiskesto: noin 3 h
  • Paikka: Kotitalli Hersir, Metsäläntie 169, Vihti
  • Hevoset: islanninhevosia
  • Hinta: 75 €/hlö (sis. alv ja tarjoilut)

Metsämieli-ratsastus, Vihti

Uusia ryhmiä suunnitteilla!

Metsämieli-ratsastus tarjoaa rauhaa ja kiireetöntä läsnäoloa hevosen kanssa. Teemme luonnon ja hevosten inspiroimia, Metsämieli-menetelmään perustuvia läsnäolo- ja tunnetaitoharjoitteita sekä maasta käsin että hevosen selässä. Ratsastusosio edetään kokonaisuudessaan rauhallisesti käynnissä ja sen aikana keskitytään rentoutumiseen. Hevostaitoinen, koulutettu Metsämieli-ohjaaja on koko matkan kävellen mukana. Aikaisempi ratsastuskokemus ei välttämätöntä, ryhmässä voi olla mukana 1 - 2 ensikertalaista.
  • Ryhmäkoko: 3 - 4 henkilöä
  • Kokonaiskesto: noin 2,5 h, sisältää rauhallisen ratsastusosion
  • Paikka: Talli Fludabaer, Tarttilantie 266, Vihti
  • Hevoset: islanninhevosia
  • Hinta: 75 €/hlö (sis. alv)