Nuku yö puussa

Nauti ilmavasta oleskelusta kesätaivaan alla.
Seuraile luonnon tapahtumia yläilmoista.
Tunne vapaus ja avara maailma ympärilläsi.

Tentsile-vuokraus

Vuokraa ekologinen Tentsile ja tee retkestä elämys!

Vuokraukseen kuuluvat myös asennuksen ohjeistus, sadepeite, köysitikkaat sekä puunsuojat, joita käyttämällä varmistetaan että puihin ei jää jälkiä majoitteista. Ne suojaavat myös asennusliinoja kulumiselta.

Tentsilen noudat kätevästi Nurmijärveltä, joka osuu monien retkireissujen varrelle pääkaupunkiseudulta lähtiessä tai sinne saapuessa. Noudon ja palautuksen kellonajat ovat joustavasti sovittavissa.

Tutustu tarkemmin Tentsile-malleihin ja teknisiin tietoihin. Huomioithan että lemmikit ja tupakointi eivät ole sallittuja Tentsileissämme.

Tentsile-vuokrahinnat Hinta/vrk Hinta/vkl Hinta/vko
Stingray (max. 3 hlö) 70 € 120 € 210 €
Connect (max. 2 hlö) - uutta kesälle 2019! 50 € 90 € 150 €
Flite + (max. 2 hlö) 40 € 70 € 120 €
Trillium Hammock (max. 3 hlö) 30 € 50 € 90 €
T-Mini Hammock (max. 2 hlö) 20 € 35 € 60 €

Mistä vuokrahinta oikein muodostuu? Varustehankinnat muodostavat vain osan vuokrauksen hinnasta. Jokaisen vuokrauksen jälkeen Tentsile-pakkaus puretaan, tarkastetaan, tarvittaessa kuivataan ja huolletaan sekä puhdistetaan tai imuroidaan seuraavaa käyttäjää varten. Jokaisesta vuokrauksesta laadimme myös vuokrasopimuksen. Jokainen käyttökerta on siten huolella valmisteltu, jotta sinun kokemuksesi huipentuisi huolettomaan yöpymiseen puussa.

Tentsile-yöpymiskokeilut

Halauspuu-metsä, Vihti

Yksilöllisesti toteutettavassa yöpymiskokeilussa Tentsile odottaa sinua valmiiksi asennettuna. Tarvitset oman makuualustan ja makuupussin, ruokatarvikkeet sekä muut henkilökohtaiset retkeilyvälineet. Olemme sinua henkilökohtaisesti vastaanottamassa sovittuna aikana. Lähde seuraavana päivänä rauhassa oman aikataulusi mukaan. Me hoidamme loput!

Tentsile-kokeiluun kuuluvat myös sadepeite ja köysitikkaat. Meillä Tentsilet asennetaan aina käyttäen erillisiä puunsuojia, jolloin puihin ei jää jälkiä majoitteista.

Tutustu Tentsile-malleihin ja teknisiin tietoihin. Huomioithan että lemmikit ja tupakointi eivät ole sallittuja Tentsileissämme.

Halauspuu-metsä Vihdin Selissä on noin 30 hehtaarin alue, jossa saat kokea oman tilan ja rauhan. Käytettävissäsi on laavu tulipaikkoineen sekä puucee. Alueella on merkitty noin 2 kilometrin luontopolku. Samalla Tentsile-leiripaikalla ei ole muita yöpyjiä.

Tentsile-yöpymiskokeilujen hinnat
Hinta/yö
Tentsile Connect (max. 2 hlö) 130 €
Tentsile Stingray (max. 3 hlö) 150 €
Tentsile Connect x 2 (max. 2 + 2 hlö)
210 €
Tentsile Stingray + Tentsile Connect (max. 3 + 2 hlö) 230 €
Tentsile Stingray x 2 (max. 3 + 3 hlö) 250 €