Anna luontosi loistaa!

Sytytä sydämesi ilo.
Herätä mielesi aurinko.
Avaa silmäsi ja huomaa:
Kaikki mitä juuri nyt tarvitset, on jo tässä.

Mielen valmennuksessa kehität mm. itsetuntemusta ja -arvostusta sekä pystyvyyden tunnetta. Aktivoidut tiedostamaan ja hyödyntämään omia kykyjäsi sekä voimavarojasi. Yhteisen polkumme päämääränä ovat sinun unelmasi ja tavoitteesi.

Luottamukselliset keskustelut ja oivalluttavat työmenetelmät kuljettavat sinua kohti toivomaasi muutosta, sinulle sopivan kokoisin askelin. Etsimme yhdessä sinulle sopivia keinoja erilaisista haasteista selviytymiseen, joita voivat olla esimerkiksi:

  • työstä irtautuminen, stressinhallinta
  • elämänmuutokset, hyvinvointitavoitteet
  • omat arvot ja asenteet
  • kriisien ja menetysten työstäminen

Luontolähtöinen mieli -valmennus toteutetaan luontoympäristössä leppoisan kävelyn lomassa. Valmennuksen harjoitussisältö toteutetaan asiakaslähtöisesti, sinun tilanteesi ja tavoitteesi huomioiden. Luonto rauhoittaa, oivallukset ja inspiraatio ottavat vaivattomasti tuulta alleen. Valmennuskerran kesto: noin 1,5 h

Hevosavusteinen mieli -valmennus on toteutetaan yhteistyötallilla kiireettömien hevoshetkien parissa. Harjoitussisällössä huomioidaan sinun toiveesi ja tarpeesi. Hevosläsnäolo on ihanteellinen tapa rauhoittua, irtautua arjen kiireistä, oivaltaa uusia puolia itsestä sekä kehittää lempeyttä itseä kohtaan. Valmennus sopii erinomaisesti myös hevospelkojen työstämiseen! Valmennuskerran kesto: noin 1,5 h

Ratkaisukeskeinen mieli tarjoaa lyhytterapiaa käytännönläheisellä ja positiivisella vireellä. Taltutamme niin pienet pulmat kuin suuremmatkin ongelmatilanteet yhdessä muodostamillamme uusilla näkökulmilla ja ratkaisutavoilla. Idearikas ja inspiroiva, valoisaan tulevaisuuteen suuntaava terapiaprosessi. Vastaanottokerran kesto: 45 min, tutustumiskerta 60 min. Huom! Vastaanotot alkavat maaliskuussa 2019 ja toteutetaan syksyyn 2020 saakka terapeuttiharjoittelijan vastaanottoina opiskelijahinnoin!

Valmennuksissa käytetään tilanteen mukaan soveltuvia työmenetelmiä ja harjoituksia mm. ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta, Metsämieli-menetelmästä, mindfulnessista sekä HeLMi®-palveluista.

Valmentajasi on luontomentori® Elina Lilja, monet elämän myrskyt läpikäynyt luontomatkailun ammattilainen, positiivinen ja innostava valmentaja. Kokenut Metsämieli-ohjaaja sekä hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi® -ohjaaja. Mielenterveyden ensiapu® 1-ohjaaja sekä ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija. Aiempi pitkä työkokemus henkilöstö- ja koulutustehtävissä.

Hinnasto

Varauksen yhteydessä toivon sinun kertovan hieman tilanteestasi ja odotuksistasi. Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen voit halutessasi sitoutua useamman kerran kokonaisuuteen.

Luontolähtöinen tai hevosavusteinen mieli Hinta
Kertavalmennus 90 €
Sarjavalmennus, vähintään 3 kertaa 80 € / kerta
Ratkaisukeskeinen lyhytterapia
Hinta
Terapeuttiharjoittelijan vastaanottokerta 20 €, opiskeluajan hinta

Maksuvälineenä käteinen sekä yleisimmät maksukortit.