Anna luontosi loistaa!

Sytytä sydämesi ilo.
Herätä mielesi aurinko.
Avaa silmäsi ja huomaa:
Kaikki mitä juuri nyt tarvitset, on jo tässä.

Voimavaravalmennuksessa kehität mm. itsetuntemusta ja -arvostusta sekä pystyvyyden ja onnistumisen tunteita. Aktivoidut tiedostamaan ja hyödyntämään omia kykyjäsi sekä ominaisuuksiasi. Yhteisen polkumme päämääränä ovat sinun unelmasi ja tavoitteesi.

Luottamukselliset keskustelut ja oivalluttavat työmenetelmät kuljettavat sinua kohti toivomaasi polkua, sinulle sopivan kokoisin askelin. Etsimme yhdessä sinulle sopivia keinoja erilaisista haasteista selviytymiseen, joita voivat olla esimerkiksi:

  • työstä irtautuminen, stressinhallinta
  • elämänmuutokset, hyvinvointitavoitteet
  • omat arvot ja asenteet
  • pelkojen ja kriisien voittaminen

Luontolähtöinen voima -valmennus toteutetaan luontoympäristössä leppoisan kävelyn lomassa. Valmennuksen sisältö toteutetaan asiakaslähtöisesti, sinun tilanteesi ja tavoitteesi huomioiden. Luonto rauhoittaa, oivallukset ja inspiraatio ottavat vaivattomasti tuulta alleen. Valmennuskerran kesto: noin 1,5 h

Hevosavusteinen voima -valmennus on toteutetaan yhteistyötallilla kiireettömien hevoshetkien parissa. Sisällössä huomioidaan sinun toiveesi ja tarpeesi. Hevosläsnäolo on ihanteellinen tapa rauhoittua, irtautua arjen kiireistä, oivaltaa uusia asioita itsestä sekä kehittää lempeyttä itseä kohtaan. Valmennus sopii erinomaisesti myös hevospelkojen työstämiseen! Valmennuskerran kesto: noin 1,5 h

Ratkaisun voima tarjoaa lyhytterapeuttisia menetelmiä käytännönläheisellä ja positiivisella vireellä. Raivaamme erilaisia esteitä elämäsi poluilta uusilla näkökulmilla ja yhdessä rakennetuilla ratkaisuilla. Inspiroiva ja ratkaisukeskeinen, tulevaisuuteen suuntaava terapiaprosessi koostuu useimmiten 3 - 10 tapaamisesta. Vastaanottokerran kesto: noin 60 min. Terapiatila ei ole esteetön, sovittaessa teen myös kotikäyntejä. Huom! Vastaanotot alkavat maaliskuussa 2019 ja toteutetaan syksyyn 2020 saakka terapeuttiharjoittelijan vastaanottoina opiskelijahinnoin!

Valmennuksissa käytetään tilanteen mukaan soveltuvia työmenetelmiä ja harjoituksia mm. ratkaisukeskeisistä terapiasuuntauksista, positiivisuuden psykologiasta, Metsämieli-menetelmästä, mindfulnessista sekä HeLMi®-palveluista.

Valmentajasi on luontomentori® Elina Lilja, monet elämän myrskyt läpikäynyt ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija, positiivinen ja innostava mielen valmentaja. Kokenut Metsämieli-ohjaaja sekä hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi® -ohjaaja. Mielenterveyden ensiapu® 1-ohjaaja sekä luontomatkailun ammattilainen. Aiempi pitkä työkokemus henkilöstö- ja koulutustehtävissä.

Hinnasto

Varauksen yhteydessä toivon sinun kertovan hieman tilanteestasi ja odotuksistasi. Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen voit halutessasi sitoutua useamman kerran kokonaisuuteen.

Luontolähtöinen tai hevosavusteinen valmennus Hinta
Valmennuskerta, noin 90 min 90 €
Ratkaisukeskeinen valmennus / lyhytterapia
Hinta
Terapeuttiharjoittelijan vastaanotto, noin 60 min 20 €, heinäkuuhun 2019 mennessä aloittavat
Terapeuttiharjoittelijan vastaanotto, noin 60 min 30 €, elokuusta 2019 alkaen aloittavat
Terapeuttiharjoittelijan vastaanotto, noin 60 min 40 €, tammikuusta 2020 alkaen aloittavat

Maksuvälineenä käteinen sekä yleisimmät maksukortit.