Anna luontosi loistaa!

Sytytä sydämesi ilo.
Herätä mielesi aurinko.
Avaa silmäsi ja huomaa:
Kaikki mitä juuri nyt tarvitset, on jo tässä.

Luonto on ihmisen alkuperäinen koti ja se vaikuttaa meihin edelleen syvästi - esimerkiksi rauhoittaen, virkistäen tai lohduttaen. Kun luonto yhdistetään hyvinvointivalmennukseen, oivallukset ja inspiraatio ottavat vaivattomasti tuulta alleen. Valmennuksissa olen paikalla sinua varten. Autan luottamuksellisten keskustelujen ja erilaisten harjoitusten avulla sinua löytämään elämäsi poluilla oikean suunnan tai vahvistamaan valitsemaasi polkua helpommaksi kulkea.

Voimavarakeskeisten valmennusten harjoitussisällöt pohjautuvat Metsämieli-menetelmään sekä erilaisiin luonnon inspiroimiin läsnäolo- ja mielentaitoharjoituksiin. Valmennus kehittää itsetuntemusta sekä riittävyyden tunnetta, helpottaa tiedostamaan omia tottumuksia ja muutostarpeita sekä auttaa matkalla kohti omien tavoitteiden ja uusien asenteiden saavuttamista. Valmennusteemoja voivat olla esim.

  • rauhoittuminen ja stressinhallinta
  • elämänmuutokset
  • omat arvot ja asenteet
  • hyvinvointitavoitteet
  • kriisien ja menetysten työstäminen

Valmennukset järjestetään pääsääntöisesti luontoympäristössä leppoisan kävelyn lomassa. Käytettävissä on myös viihtyisät sisätilat kauniissa metsämaisemissa. Useamman kerran valmennuskokonaisuuksiin on mahdollista yhdistää myös hevosavusteisuus tai luontoliikunnan lajitutustumisia.

Valmentajasi on luontomentori® Elina Lilja, monet elämän myrskyt läpikäynyt, positiivinen ja innostava valmentaja, Mielenterveyden ensiapu® 1-ohjaaja sekä Metsämieli-ohjaaja. Luontomatkailun ammattilainen, parhaillaan hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi® -ohjaajaopiskelija, syksyllä alkavat opinnot myös ratkaisukeskeisen lyhytterapian parissa. Aiempi pitkä työkokemus henkilöstö- ja koulutustehtävissä.

Yksilöllinen valmennuskerta, Nurmijärvi

Varauksen yhteydessä toivon sinun kertovan hieman tilanteestasi ja toiveistasi, jotta voin valmistella valmennussisällön yksilöllisesti juuri sinulle.

  • Kesto: 1,5 - 2 h
  • Hinta: 70 €, tutustumishinta lokakuun ajan (norm. 90 €)

Maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisimmät kortit. Ensimmäisen valmennuskerran jälkeen voit halutessasi sitoutua useamman kerran valmennuskokonaisuuteen, jonka sisällöstä, kestosta ja hinnasta sovimme yhdessä.