Mielen mahdollisuuksia

Sytytä sydämesi valo.
Herätä mielesi aurinko.
Saavuta elämäsi ilo.
Anna luontosi loistaa!

Luottamukselliset keskustelut ja oivalluttavat, ratkaisukeskeiset työmenetelmät kuljettavat sinua kohti toivomaasi polkua, sinulle sopivan kokoisin askelin. Matkalla aktivoidut tiedostamaan voimavarojasi, arvostamaan kykyjäsi ja hyödyntämään oman mielesi mahdollisuuksia.

Kartoitamme yhdessä sinulle sopivia menetelmiä ja konkreettisia toimia elämän eteen tuomiin haasteisiin, joita voivat olla esimerkiksi:

  • uupumus, ahdistuneisuus
  • elämänmuutokset, hyvinvointitavoitteet
  • pelkojen ja kriisien voittaminen
  • työelämään tai arjen hallintaan liittyvät haasteet
  • suru ja menetykset

Taatusti voimaannuttavaa, käytännönläheistä ja positiivista! Ratkaisukeskeinen, tulevaisuuteen suuntaava lyhytterapeuttinen prosessi koostuu useimmiten 3 - 10 tapaamisesta. Tapaamiset voidaan toteuttaa työtilassani Rajamäellä (ei esteetön), luovassa luontoympäristössä tai jopa sinun kotonasi!

Ratkaisukeskeisten työmenetelmien ja keskustelujen tukena käytän työskentelyssäni asiakkaan tilanteeseen sopivia monipuolisia työtapoja useista terapiasuuntauksista, hyvän mielen taitoja, voimaannuttavia korttisarjoja, mindfulnessia, rentoutusharjoituksia sekä Metsämieli-menetelmää.

Huom! Palvelut toteuttaa syksyyn 2020 saakka terapeuttiopiskelija - edullisin harjoitteluhinnoin!

Oivalluttajasi on luontomentori® Elina Lilja, monet elämän myrskyt läpikäynyt ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija, positiivinen ja innostava mielen motivaattori. Kokenut Metsämieli-ohjaaja, Metsämieli-kouluttaja sekä hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi® -ohjaaja. Mielenterveyden ensiapu® 1 ja 2 -ohjaaja sekä luontomatkailun ammattilainen. Aiempi pitkä työkokemus henkilöstö- ja koulutustehtävissä.

Hinnasto

Varauksen yhteydessä toivon sinun kertovan hieman tilanteestasi ja odotuksistasi. Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen voit halutessasi sitoutua useamman kerran kokonaisuuteen. Valitse pidempi 90 minuutin tapaaminen, kun haluat yksittäisen pidemmän käyntikerran tai terapiakävelyn luontoympäristössä. Kysy terapia-aikoja myös pariskunnille!

Esitetyt harjoittelijahinnat ovat voimassa 30.9.2020 mennessä aloittaville asiakkaille.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia Nurmijärvellä
Hinta
Yksittäinen tapaamiskerta, 60 min
35 €
Pidempi kertaistunto tai terapeuttinen luontokävely, 90 min 50 €
3 x tapaamiskerta, 60 min 95 €

Maksuvälineenä käteinen ja yleisimmät maksukortit.