Anna luontosi loistaa!

Sytytä sydämesi ilo.
Herätä mielesi aurinko.
Avaa silmäsi ja huomaa:
Kaikki mitä juuri nyt tarvitset, on jo tässä.

Valmennuksessa kehität itsetuntemusta sekä pystyvyyden tunnetta,, aktivoidut tiedostamaan ja hyödyntämään omia kykyjäsi ja voimavarojasi. Päämäärämme on polku kohti sinun unelmiasi ja tavoitteitasi.

Valmennuksissa olen paikalla sinua varten. Luottamuksellisten keskustelujen ja oivalluttavien harjoitusten avulla autan sinua löytämään ja vahvistamaan voimavarojasi. Etsimme yhdessä sinulle sopivia keinoja erilaisista haasteista selviytymiseen, joita voivat olla esimerkiksi:
  • työstä irtautuminen, stressinhallinta
  • elämänmuutokset, hyvinvointitavoitteet
  • omat arvot ja asenteet
  • kriisien ja menetysten työstäminen

Valmennukset järjestetään pääsääntöisesti luontoympäristössä leppoisan kävelyn lomassa. Luonto on ihmisen alkuperäinen koti ja se vaikuttaa meihin edelleen syvästi - esimerkiksi rauhoittaen, virkistäen tai lohduttaen. Kun luonto yhdistetään hyvinvointivalmennukseen, oivallukset ja inspiraatio ottavat vaivattomasti tuulta alleen. Käytettävissä on myös viihtyisät sisätilat kauniissa metsämaisemissa.

Voimavarakeskeisten valmennusten harjoitussisällöt pohjautuvat Metsämieli-menetelmään sekä erilaisiin läsnäolo- ja mielentaitoharjoituksiin. Useamman kerran valmennuskokonaisuuksiin on mahdollista yhdistää myös hevosavusteisuus tai luontoliikunnan lajitutustumisia.

Valmentajasi on luontomentori® Elina Lilja, monet elämän myrskyt läpikäynyt luontomatkailun ammattilainen, positiivinen ja innostava valmentaja. Kokenut Metsämieli-ohjaaja sekä hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi® -ohjaaja. Mielenterveyden ensiapu® 1-ohjaaja sekä ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija. Aiempi pitkä työkokemus henkilöstö- ja koulutustehtävissä.

Valmennushinnat, Nurmijärvi

Varauksen yhteydessä toivon sinun kertovan hieman tilanteestasi ja odotuksistasi. Ensimmäisen valmennuskerran jälkeen voit halutessasi sitoutua useamman kerran valmennuskokonaisuuteen.

Luontoavusteinen valmennus Kesto Hinta
Yksilöllinen valmennuskerta noin 2 h 90 €, 1. kerta tutustumishintaan 70 €
Yksilöllinen sarjavalmennus, 3 - 10 kertaa noin 2 h /kerta alk. 70 € /kerta

Saatavilla myös kaksikkovalmennuksia esim. pariskunnille, hintoihin lisätään + 50 %.
Valmennan sovittaessa myös lähikuntien alueella, hintoihin lisätään matkakulut. Maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisimmät maksukortit.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia - tulossa keväällä 2019!

Siirry ongelmista ratkaisuihin lyhytterapian menetelmin!

Hyödynnä terapeuttiharjoittelijan huippuedullinen vastaanottohinta opintojen ajan (2018 - 2020). Vastaanottotila sijaitsee Nurmijärven Röykässä.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia
Kesto Hinta
Terapeuttiharjoittelijan tapaamiskerta max. 1 h 20 €