Mielen mahdollisuuksia

Sytytä sydämesi valo.
Herätä mielesi aurinko.
Saavuta elämäsi ilo.
Anna luontosi loistaa!

Luottamukselliset keskustelut ja oivalluttavat, ratkaisukeskeiset työmenetelmät kuljettavat sinua kohti toivomaasi polkua, sinulle sopivan kokoisin askelin. Matkalla aktivoidut tiedostamaan ja arvostamaan omia kykyjäsi sekä hyödyntämään oman mielesi mahdollisuuksia.

Kartoitamme yhdessä sinulle sopivia työkaluja ja konkreettisia toimia elämän eteen tuomiin haasteisiin, joita voivat olla esimerkiksi:

  • uupumus, työelämän haasteet
  • elämänmuutokset, hyvinvointitavoitteet
  • pelkojen ja kriisien voittaminen
  • yleiset arjen hallintaan liittyvät haasteet

Taatusti voimaannuttavaa, käytännönläheistä ja positiivista! Ratkaisukeskeinen, tulevaisuuteen suuntaava lyhytterapeuttinen prosessi koostuu useimmiten 3 - 10 tapaamisesta. Tapaamiset voidaan toteuttaa työtilassani Nurmijärven Röykässä (ei esteetön), luovassa luontoympäristössä tai jopa sinun kotonasi!

Keskustelujen ja tunnetyöskentelyn tukena käytämme tilanteeseen soveltuvia työmenetelmiä ja harjoitteita mm. ratkaisukeskeisistä terapiasuuntauksista, positiivisesta psykologiasta, Metsämieli-menetelmästä sekä mindfulnessista.

Huom! Palvelut toteuttaa syksyyn 2020 saakka terapeuttiopiskelija - edullisin harjoitteluhinnoin!

Oivalluttajasi on luontomentori® Elina Lilja, monet elämän myrskyt läpikäynyt ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija, positiivinen ja innostava mielen motivaattori. Kokenut Metsämieli-ohjaaja, Metsämieli-kouluttaja sekä hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi® -ohjaaja. Mielenterveyden ensiapu® 1-ohjaaja sekä luontomatkailun ammattilainen. Aiempi pitkä työkokemus henkilöstö- ja koulutustehtävissä.

Hinnasto

Varauksen yhteydessä toivon sinun kertovan hieman tilanteestasi ja odotuksistasi. Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen voit halutessasi sitoutua useamman kerran kokonaisuuteen. Valitse pidempi 90 minuutin tapaaminen, kun haluat yksittäisen pidemmän "kertaterapian" tai terapeuttisen luontokävelyn.

Esitetyt hinnat ovat voimassa 31.8.2020 mennessä aloittaville asiakkaille.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia Nurmijärvellä
Hinta
Yksittäinen tapaamiskerta, 60 min
25 €
Pidempi kertaistunto tai terapeuttinen luontokävely, 90 min 35 €
3 x tapaamiskerta, 60 min 60 €

Maksuvälineenä käteinen ja yleisimmät maksukortit.