Ratkaisukeskeinen lyhytterapia - myös etänä!

Opi uutta itsestäsi, avarra ajatuksiasi, luo uusia näkökulmia. Huolehdi voimavaroistasi, huomaa mielesi mahdollisuudet. Muuta ongelmat ratkaisuiksi. Tee tavoitteistasi totta, askel kerrallaan.

Mihin sitten elämässäsi haluat suunnata, voi ensimmäinen askeleesi olla juuri nyt ja tässä. Usein ihminen tietää itse, miten hänen tulisi edetä, mutta ei tiedä tietävänsä. Luottamukselliset keskustelut ja oivalluttavat työmenetelmät kuljettavat sinua toivomaasi suuntaan, sinulle sopivan kokoisin askelin. Matkalla aktivoidut tiedostamaan ja kasvattamaan voimavarojasi, arvostamaan kykyjäsi ja hyödyntämään oman mielesi mahdollisuuksia.

Konsultaatiotyyppisessä ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa kartoitamme yhdessä sinulle sopivia toimintatapoja ja konkreettisia suuntaviivoja elämän eteen tuomiin haasteisiin, joita voivat olla esimerkiksi:

  • uupumus, kuormittuminen
  • elämäntilanteen muutokset, hyvinvointitavoitteet
  • ahdistuneisuus, masentuneisuus
  • pelot, itsetunto-ongelmat
  • äkilliset traumat tai kriisit
  • elämänmuutokset, hyvinvointitavoitteet
  • ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen liittyvät asiat
  • työelämään tai arjen hallintaan liittyvät haasteet

Taatusti voimaannuttavaa, käytännönläheistä ja positiivista! Ratkaisukeskeinen, tulevaisuuteen suuntaava lyhytterapeuttinen prosessi koostuu useimmiten 3 - 10 tapaamisesta. Tapaamiset toteutetaan Hauholla, joko työhuoneellani Uiskolassa (ei esteetön), ulkona luontoympäristössä tai etänä videoyhteyden välityksellä.

Ratkaisukeskeisten työmenetelmien ja keskustelujen tukena käytän työskentelyssä tarpeen mukaan tilanteeseen sopivia monipuolisia työtapoja useista terapiasuuntauksista, voimaannuttavia korttisarjoja, mindfulness- ja rentoutusharjoituksia sekä sovittaessa myös terapeuttista yin-joogaa sekä Metsämieltä.

Hinnasto

Terapeutin ja asiakkaan tulee sopia toisilleen. Siksi haluan tarjota uusille asiakkaille veloituksettoman 45 minuutin tutustumiskerran. Varauksen yhteydessä toivon sinun kertovan hieman tilanteestasi ja odotuksistasi. Ensimmäisen tapaamisen päätteeksi sovimme yhteisesti jatkosta.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia Hinta
Lyhytterapiaistunto, 45 min. 45 € (tutustumiskerta 0 €)
Lyhytterapiaistunto, 60 min. 55 €
Lyhytterapiaistunto pariskunnalle tai ns. kertaterapia, 90 min. 75 €

Maksuvälineenä käteinen ja yleisimmät maksukortit.