Mielen mahdollisuuksia

Sytytä sydämesi valo.
Herätä mielesi aurinko.
Saavuta elämäsi ilo.
Anna luontosi loistaa!

Luottamukselliset keskustelut ja oivalluttavat työmenetelmät kuljettavat sinua toivomaasi suuntaan, sinulle sopivan kokoisin askelin. Matkalla aktivoidut tiedostamaan voimavarojasi, arvostamaan kykyjäsi ja hyödyntämään oman mielesi mahdollisuuksia.

Kartoitamme yhdessä sinulle sopivia toimintatapoja ja konkreettisia suuntaviivoja elämän eteen tuomiin haasteisiin, joita voivat olla esimerkiksi:

  • uupumus, ahdistuneisuus
  • elämänmuutokset, hyvinvointitavoitteet
  • ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen liittyvät asiat
  • pelkojen ja kriisien voittaminen
  • työelämään tai arjen hallintaan liittyvät haasteet
  • suru ja menetykset

Taatusti voimaannuttavaa, käytännönläheistä ja positiivista! Ratkaisukeskeinen, tulevaisuuteen suuntaava lyhytterapeuttinen prosessi koostuu useimmiten 3 - 10 tapaamisesta. Tapaamiset voidaan toteuttaa työtilassani Rajamäellä (ei esteetön), luovassa luontoympäristössä tai kotikäynteinä Hauholla.

Ratkaisukeskeisten työmenetelmien ja keskustelujen tukena käytän tarvittaessa työskentelyssäni asiakkaan tilanteeseen sopivia monipuolisia työtapoja useista terapiasuuntauksista, voimaannuttavia korttisarjoja, mindfulness- ja rentoutusharjoituksia sekä Metsämieli-menetelmää.

Huom! Palvelut toteuttaa syksyyn 2020 saakka terapeuttiopiskelija - edullisin harjoitteluhinnoin!

Oivalluttajasi on luontomentori® Elina Lilja, monet elämän myrskyt läpikäynyt ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija, positiivinen ja innostava mielen motivaattori. Kokenut Metsämieli-ohjaaja, Metsämieli-kouluttaja sekä hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi® -ohjaaja. Mielenterveyden ensiapu® 1 ja 2 -ohjaaja sekä luontomatkailun ammattilainen. Aiempi pitkä työkokemus henkilöstö- ja koulutustehtävissä.

Hinnasto

Varauksen yhteydessä toivon sinun kertovan hieman tilanteestasi ja odotuksistasi. Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen voit halutessasi sitoutua useamman kerran kokonaisuuteen. Valitse pidempi 90 minuutin tapaaminen, kun haluat yksittäisen pidemmän käyntikerran tai yhteisen ajan sinulle kumppanillesi!

Esitetyt harjoittelijahinnat ovat voimassa 30.9.2020 mennessä aloittaville asiakkaille.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia
Hinta
Yksittäinen tapaamiskerta, 60 min
35 €
Pidempi kertaistunto tai pariskunta-aika, 90 min 50 €
3 x tapaamiskerta, 60 min 95 €

Maksuvälineenä käteinen ja yleisimmät maksukortit.