Tutustu yhteistyöyrityksiin

Ota luonto mukaan osaksi kokousta tai
juhliesi kunniavieraaksi!
Voi hyvin ja virkisty!

Toteutamme työhyvinvointi- ja virkistyspalveluita useiden yhteistyöyritysten tiloissa, pihapiirissä tai lähimaastossa. Pyydä tarjous meiltä tai tilaa palveluitamme suoraan alla mainituilta yhteistyöyrityksiltä.

Yhteistyöyritykset

Hahkialan kartano, Hauho
www.hahkiala.com

Lämmintunnelmainen Hahkialan kartano luo upeat puitteet hyville päätöksille ja laadukkaille yritystapahtumille. Tilauksesta Asahia, Metsämieltä sekä rentoutustunteja pihapiirissä tai sisätiloissa.

Hotelli Korpilampi, Espoo
www.korpilampi.fi

Korpilampi on erinomainen paikka kokouksille. Kruunaa kokouspäivä luontojoogalla, Metsämielellä tai Asahilla.

Hyvinvointikylä, Vihti
www.hyvinvointikyla.fi

Rauhoitu. Virkisty. Onnistu. Tunnelmallinen hirsihuvila luo hyvän olon puitteet päivälle, ympäröivä luonto kutsuu elpymään Metsämielelle tai Asahi-tuokioon.

Iloranta, Hauho
www.iloranta.fi

Maaseudun rauhaa. Mielen ja kehon virkistymistä lomailijoille. Elämyksiä ja oppimista leirikoululaisille. Tilauksesta myös Asahia, mindfulness-tunteja sekä Metsämieltä.

Salonkiravintola Neilikka, Hyvinkää
www.ravintolaneilikka.fi

Luovat kokoukset, tunnelmalliset juhlat ja herkulliset ruuat ryhmällesi. Palan painikkeeksi luonto-Asahia ja Metsämieltä pihapiirissä tai metsäpoluilla.

Uiskola, Hauho
www.uiskola.com

Kokoukset, kurssit ja muut tilaisuudet isoillekin ryhmille upeissa järvimaisemissa. Uiskolassa voit myös yöpyä! Tilauksesta Asahi-tunteja sisällä tai ulkona sekä rentoutumista mindfulnessin tai Metsämielen parissa.

Vauhtifarmi, Nurmijärvi
www.vauhtifarmi.fi

Toiveidenne tiimipäivä tai ikimuistoinen tilaisuus räätälöitynä isommallekin porukalle. Pihapiirissä otetaan tuntumaa Asahiin ja lähellä oleva luonto kutsuu rauhoittumaan Metsämielen parissa.

Wuolteen kartano, Hauho
www.wuolteenkartano.fi

Tunnelmallinen Wuolteen kartano tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille ja juhlille. Myös majoituspalvelut! Pihapiirissä pääset tutustumaan Asahiin tai Metsämieleen.

Pyöritätkö kokouskeskusta, hotellia tai ohjelmapalveluyritystä? Etsitkö luotettavaa yhteistyökumppania tai keikkalaista asiakastapahtumiinne? Ota yhteyttä niin sovitaan juuri teille sopivien palveluiden toteutuksesta!