Yin-joogaa livenä ja etänä

Lempeä ja hoitava yin-jooga on vapauttava, syvällä kehossa ja mielessä tapahtuva harjoitus. Rentouttavan yinin avulla kehität läsnäoloa, rauhoitat hermostoa ja edistät sekä kehon että tunne-elämän tasapainoa.

Meditatiivinen yin-jooga-tunti muodostuu pitkistä, avaavista asennoista sekä rentoutus- ja hengitysharjoituksista. Jooga-asennot toteutetaan lempeästi ja turvallisesti, kehon viestejä ja yksilöllistä kehoa kunnioittaen. Asentojen tukemiseen ja kehon rentouttamiseen käytetään usein erilaisia apuvälineitä, kuten tyynyjä, vilttejä, joogatiiliä sekä bolsteria eli putkityynyä.

Yin-jooga perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen sekä kokonaisvaltaiseen joogafilosofiaan, josta joogan liikkeet eli asanat ovat vain yksi osa-alue. Yin-joogalle on ominaista lempeä ja hyväksyvä oleminen, ilman suorittamisen kokemusta. Yin-harjoitusten kautta tasapainoinen energioiden ja läsnäolon virta voi laajentua joogamatolta myös muuhun arkielämään.

Parasta joogaa on oppia paremmaksi ihmiseksi itselle ja muille. Mukailtava ja terapeuttinen yin-jooga sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille - ilman notkeusvaatimuksia!

Yin- ja rentoutusryhmät yrityksille ja yhteisöille

* Hämeenlinna ja lähialueet sekä etäohjattuna ympäri Suomen

Tilaa työpaikalle tai yhdistykselle kehoa ja mieltä rauhoittava yin- ja rentoutustunti edistämään hyvinvointia. Sopii kertaluontoiseen tutustumiseen tai säännölliseksi viikkotunniksi. Toteutamme tunnin joustavasti esim. työ- tai kokouspaikalla, myös etäohjattuna ympäri Suomen!

Leppoisa laskeutuminen oman kehon ja mielen äärelle. Pitkät, lempeät asennot kutsuvat kohti sisäistä tasapainoasi ja avaudut olemisen tuottamalle energialle. Yin-joogatuntiin sisältyy myös hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus. Sovittaessa tunti voidaan koostaa enemmän tai täysin mindfulness-tyyppiseksi rentoutustuokioksi, jolloin venyttävät asennot on mahdollista jättää kokonaan pois.

Varustaudu rennolla ja lämpimällä vaatetuksella sekä villasukilla. Muista tarvittavista välineistä (esim. joogamatot, tyynyt, viltit) sovitaan erikseen.

  • Kesto: 30 - 90 minuuttia
  • Paikka: työ- tai kokouspaikalla, luontoympäristössä tai etäohjattuna
  • Hinta: alkaen 150 € + alv

Yin-joogan yksityistunnit

* Hauho ja lähialueet sekä etäohjattuna ympäri Suomen

Tilaa Yin-joogan yksityistunti itsellesi, läheisellesi tai kaveriporukalle. Kokeile kerran tai varaa vakioviikkotunti!

Leppoisa laskeutuminen oman kehon ja mielen äärelle. Pitkät, lempeät asennot kutsuvat kohti sisäistä tasapainoasi ja avaudut olemisen tuottamalle energialle. Yin-joogatuntiin sisältyy myös hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus.

Varustaudu rennolla ja lämpimällä vaatetuksella sekä villasukilla. Varaa apuvälineiksi tyynyjä ja vilttejä sekä mielellään pari joogatiiltä (myös kahvipaketti tai kirjapino käy).

Maksu tunnin yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Myös Smartum-, ePassi- sekä Edenred -verkko- ja mobiilimaksut käyvät.

  • Kesto: 60 - 75 minuuttia
  • Paikka: kotonasi Hauhon alueella (max. 10 km keskustasta), Uisko Gymin tiloissa tai etänä videoyhteyden välityksellä
  • Ryhmäkoko: 1 - 4 henkilöä - kysy ohjauksia myös isommille tilausryhmille!
  • Hinta: 60 €/kerta/ryhmä. Uisko Gymillä pidettävistä tunneista muilta kuin kk-korttilaisilta peritään lisäksi salin kertamaksu 5 €/hlö.