Yin-jooga

Lempeä ja hoitava yin-jooga on vapauttava, syvällä kehossa ja mielessä tapahtuva harjoitus. Rentouttavan yinin avulla kehität läsnäoloa, rauhoitat hermostoa ja edistät sekä kehon että tunne-elämän tasapainoa.

Meditatiivinen yin-jooga-tunti muodostuu pitkistä, avaavista asennoista sekä rentoutus- ja hengitysharjoituksista. Jooga-asennot toteutetaan lempeästi ja turvallisesti, kehon viestejä ja yksilöllistä kehoa kunnioittaen. Asentojen tukemiseen ja kehon rentouttamiseen käytetään erilaisia apuvälineitä, kuten tyynyjä, vilttejä, joogatiiliä sekä bolsteria eli putkityynyä.

Yin-jooga perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen sekä kokonaisvaltaiseen joogafilosofiaan, josta joogan liikkeet eli asanat ovat vain yksi osa-alue. Yin-joogalle on ominaista lempeä ja hyväksyvä oleminen, ilman suorittamisen kokemusta. Yin-harjoitusten kautta tasapainoinen energioiden ja läsnäolon virta voi laajentua joogamatolta myös muuhun arkielämään.

Parasta joogaa on oppia paremmaksi ihmiseksi itselle ja muille! Mukailtava ja terapeuttinen yin-jooga sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille.

Yin-joogan pienryhmätunnit Uisko Gymillä, Hauho

* helmikuussa lauantaisin klo 11:30 - 12:45

Leppoisa laskeutuminen lauantaiaamuun yin-joogan merkeissä. Pitkien, lempeiden asentojen avulla herättelet sisäistä tasapainoasi ja avaudut olemisen tuottamalle energialle. Varustaudu rennolla, lämpimällä vaatetuksella ja villasukilla. Yin-joogatuntiin sisältyy myös hengitysharjoituksia sekä loppurentoutus.

Maksu paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Voit maksaa myös Smartum-, ePassi- sekä Edenred -verkko- ja mobiilimaksuilla.

  • Kesto: 75 minuuttia
  • Paikka: Uisko Gym, Viittakiventie 75, Hauho
  • Ryhmäkoko: 3 - 5 henkilöä
  • Hinta: 20 €/kerta (Yin-jooga ja Asahi yhteishintaan 30 €/kerta)

Yin-joogan yksityistunnit, Hauho

* Tilaa kotiin tai Uisko Gymille - myös etämahdollisuus!

Nyt voit tilata Yin-joogan yksityistunnin itsellesi, läheisellesi tai kaveriporukalle. Kokeile kerran tai varaa vakioviikkotunti vaikka koko kevätkaudeksi! Ohjaajana toimii YogaYinful® -ohjaajaharjoittelija Elina Lilja.

Varustaudu rennolla ja lämpimällä vaatetuksella sekä villasukilla. Tunnilla tarvitaan apuvälineiksi vähintään tyynyjä ja vilttejä, mielellään joogatiiliä ja bolsteri eli putkityyny. Apuvälineet enintään neljälle löytyy lainaan ohjaajalta!

Maksu paikan päällä käteisellä, Mobilepayllä tai yleisimmillä maksukorteilla. Myös Smartum-, ePassi- sekä Edenred -verkko- ja mobiilimaksut käyvät.

Uisko Gymin tiloissa pidettävistä tunneista Uisko Gymin kuukausikortilla 5 €/hlö alennus 31.3.2021 saakka!

  • Kesto: 60 - 75 minuuttia
  • Paikka: kotonasi Hauhon alueella (max. 10 km keskustasta), Uisko Gymin tiloissa tai etänä videoyhteyden välityksellä
  • Ryhmäkoko: 1 - 4 henkilöä - kysy ohjauksia myös isommille tilausryhmille!
  • Hinta: yhdelle 30 €, kahdelle 20 €/hlö, kolmelle 15 €/hlö, neljälle 12,50 €/hlö.