Lahjakortti - aineeton lahja

Tee helppo ja vastuullinen valinta - anna aineeton lahja! Lahjakorttimme on saajalleen osoitus siitä, että hänen hyvinvointinsa on sinulle tärkeää. Myös luonto kiittää!

1. Valitse lahjakortin käyttöarvo.

Voit päättää lahjakortin käyttöarvon vapaasti, minimiarvo on 20 €. Lahjakortti on käytettävissä maksuksi mihin tahansa Luonnon lähetin palveluun tai tapahtumaan.

Halutessasi lahjakortille esim. tietyn Tentsile-mallin vuokrauksen tai muun yksilöidyn palvelun, ota yhteyttä puhelimitse 040-503 3154 tai sähköpostitse elina@luonnonlahetti.fi.

2. Maksa valitsemasi summa tilillemme.

IBAN-tilinumero: FI93 7997 7997 0298 92
Maksun saaja: Luonnon lähetti
Viesti maksun saajalle: Lahjakortti, oma nimesi ja puhelinnumerosi.

3. Täydennä tilaajan tiedot.

Täydennä tilaajan eli omat tietosi lahjakorttilomakkeelle alla olevasta painikkeesta. Lahjakortin taustakuvaksi voit valita joko metsäaiheen (oletus) tai hauskat harakanvarpaat.

4. Olet valmis onnittelemaan!

Maksun saavuttua tilillemme, lähetämme sinulle sähköpostitse maksukuitin ostoksestasi sekä lahjakortin, jonka voit tulostaa tai toimittaa lahjan saajalle sähköpostitse.

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Palveluiden varaukset tulee tehdä lahjakortin voimassaoloaikana. Luonnon lähetti ei vastaa lahjakortin käyttämättä jättämisestä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.