Luontoympäristö kutsuu palautumaan ja virkistymään. Ohjatusta hyvinvointituokiosta löydät luonnon pienten ihmeiden lisäksi myös oivalluksia omien voimavarojen elvyttämiseen ja ylläpitoon.

Metsämieli-harjoittelussa luonnon tutkittuja hyvinvointivaikutuksia tehostetaan luontoympäristön inspiroimien läsnäolo- ja mielentaitoharjoitteiden avulla. Metsämieli-menetelmällä voidaan keskittyä arjen kuormituksista palautumiseen tai ryhtyä tietoisesti tunnistamaan ja havainnoimaan omaa mielenmaisemaa. Metsämieli houkuttelee tutkiskelemaan omaa ihmisyyttä sekä kehittämään itsetuntemusta ja -arvostusta.

Metsämieli-palveluitamme:

  • Koulutukset: Metsämieli-peruskurssit, vetäjä- ja ohjaajakoulutukset, luennot, täydennyskoulutuspäivät ohjaajille ja vetäjille. Lisätietoa alla.
  • Ohjaukset: Metsämieli-maistiaiset ja retket tilauksesta. Lisätietoa alla.
  • Tuotteistus: Metsämieli-palvelupakettien suunnittelu yritysten tarpeisiin, tuotteistuksen sparraus ohjaajille ja vetäjille. Lue lisää...

Metsämieltä yrityksille ja yhteisöille

* Kanta-Häme, Keski-Uusimaa ja lähialueet, etänä ympäri Suomen!

Metsämieli-maistiaiset ja retket ovat suosittuja osana virkistys- ja kokouspäiviä sekä yhdistysten tapahtumia. Kiireettömän luontotuokion aikana ammennamme energiaa ja voimavaroja Metsämieli-harjoituksista, jotka kootaan ja teemoitetaan tilaajan tarpeet ja toiveet huomioiden. Metsämieli-maistiaiset on mahdollista toteuttaa myös etäohjattuna tai sisätiloissa!

Kaikki Metsämieli-koulutuksemme (perus, vetäjä, ohjaaja) on saatavilla tilausryhmille. Toteutamme myös luentoja Metsämielestä ja luonnon hyvinvointivaikutuksista!

  • Kesto: 30 min - 3 tuntia
  • Paikka: työ- tai kokouspaikalla, luontoympäristössä tai etäohjattuna
  • Hinta: alkaen 180 € + alv

Metsämieli-peruskurssit

* ti 28.9.2021, aloitusluento verkossa klo 17 - 18:30
* la 16.10.2021, aloitusluento verkossa klo 10 - 11:30
* ti 26.10.2021, aloitusluento verkossa klo 17 - 18:30
* la 13.11.2021, aloitusluento verkossa klo 10 - 11:30

Järjestämme vuonna 2021 säännöllisesti antoisia Metsämieli-peruskursseja, jotka toteutetaan livetoteutuksina verkossa sekä sinun lähimetsässäsi! Peruskurssi on tarkoitettu oman hyvinvoinnin kehittämisestä ja luontosuhteen syventämisestä kiinnostuneille. Kysy myös tilauskoulutuksia lähi- tai etätoteutuksina!

Metsämieli-vetäjäkoulutukset

* pe 24.9.2021, Sotkamo
* pe 1.10.2021, Hyvinkää
* pe 19.11.2021, Hämeenlinna

Järjestämme vuonna 2021 useita Metsämieli-vetäjäkursseja Etelä-Suomen alueella sekä Kainuussa. Kurssi on tarkoitettu ohjelmapalvelujen tuottajille, eräoppaille sekä eri alojen ammattilaisille, jotka haluavat hyödyntää helppoja siemen- ja taimi-tason Metsämieli-harjoitteita osana omaa työtään.

Ota yhteyttä, mikäli toivot Metsämieli-vetäjäkurssia tulevaisuudessa jollekin tietylle paikkakunnalle. Kysy myös tilauskoulutuksia!

Metsämieli-ohjaajakoulutukset

* 18.9.2021 ja 9.10.2021, Nurmijärvi

Järjestämme vuonna 2021 kaksi Metsämieli-ohjaajakurssia mm. yhteistyössä Metsämieli-menetelmän kehittäjän, Sirpa Arvosen kanssa. Kurssi on tarkoitettu luonto-, valmennus-, opetus- tai käyttäytymistieteellisen taustakoulutuksen omaaville ammattilaisille. Kysy myös tilauskoulutuksia!

Tulevat Metsämieli-täydennyskoulutuspäivät

* 2.10.2021 Metsämieli-mielentaidot, Hyvinkää
* 27.11.2021 Harjoitteet haltuun, Hämeenlinna

Metsämieli-vetäjille ja -ohjaajille tarkoitetuilta täydennyskoulutuspäiviltä nappaat uusia eväitä Metsämieli-reppuusi! Tule mukaan kehittämään osaamistasi ja verkostoitumaan!

Metsämieli-hyvinvointimenetelmän on kehittänyt Sirpa Arvonen, joka omistaa myös kaikki menetelmään liittyvät käyttöoikeudet. Lue lisää: www.metsamieli.fi