Metsä kutsuu rauhoittumaan, elpymään ja virkistymään. Ohjattu hyvinvointikävely avaa aarreaitan, josta löydät luonnon pienten ihmeiden lisäksi myös oman mielen kätkettyjä voimavaroja.

Metsämieli-hyvinvointimenetelmä sitoo kiehtovalla tavalla yhteen tutkitut luonnon hyvinvointivaikutukset sekä oman mielen voiman. Metsämieli-harjoittelussa luonnon tutkitut hyvinvointivaikutukset tehostuvat luontoympäristön inspiroimien läsnäolo- ja mielentaitoharjoitusten avulla. Metsämieli-menetelmä avaa uusia näköaloja omaan mielenmaisemaan, voimavarojen vaalimiseen sekä oman itsen arvostavaan ja hyväksyvään kohtaamiseen. Metsämieli elvyttää ja virkistää!

Metsämieli-hyvinvointimenetelmään perustuvat kokeilut ja retket ovat suosittuja osana virkistys- ja kokouspäiviä sekä yhdistysten tapahtumia. Kaikille avointen retkien lisäksi toteutamme Metsämieltä sekä yksilöllisesti että tilausryhmille. Järjestämme yhteistyötalleilla myös Metsämieli-ratsastuksia, joihin ei vaadita aiempaa ratsastuskokemusta.

Metsämieli-menetelmä perustuu käyttäytymistieteistä, sosiaalipsykologiasta, positiivisuuden psykologiasta sekä kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta hyödynnettyyn tietoon sekä kehittäjänsä Sirpa Arvosen pitkään kokemukseen valmennustyöstä.

Metsämieli-hyvinvointimenetelmän on kehittänyt Sirpa Arvonen, joka omistaa myös kaikki menetelmään liittyvät käyttöoikeudet. Lue lisää: www.metsamieli.fi